L’any 1968 neix Balliu a la vora de la Costa Brava gràcies a la visió dels nostres fundadors, Josep Balliu García i Carme Balliu Falgueras, des dels inicis mantenim clar el nostre objectiu, oferir solucions de mobiliari exterior de qualitat, resistents i respetuoses amb el mediambient.

Per nosaltres sempre es de dia mai es posa el sol

Josep Balliu Garcia

1971 Oasis

L’any 1971 surt al mercat el model Oasis, gandula fabricada amb estructura metàl·lica d’acer. Les primeres gandules es van vendre a l’Hostal Ribot de Caldes de Malavella i més endavant al Balneari Prats de la mateixa població.

1981 Eva

Es llança al mercat la gandula de ferro Eva, un producte innovador, apilable i resistent. Ràpidament es van iniciar les vendes a tota Espanya.

1987 Eva Rg

L’any 1987 el Sr. Josep Balliu té la idea d’utilizar polipropilè en sustitució del ferro i neix la gandula Eva RG, en poc temps es converteix en el producte estrella en totes les platges del món.

2018 Eva Pro

L’any 2018 es desenvolupa la gandula Eva Pro, una evolució del nostre referent. Es milloren les prestacions i el resultat és un producte més actual, resistent i òptim pel professional.

Actualment, les nostres gandules estan presents en més de 80 països i l’empresa s’ha consolidat com un referent en la fabricació de mobiliari exterior

Sostenibilitat

A Balliu, ens comprometem a cuidar el medi ambient implementant mesures que fomentin l’economia circular, incloent l’optimització dels nostres recursos i la prolongació del cicle de vida del nostre mobiliari.

Coneixes el Plan Renove?

El plan Renove és una iniciativa que té com objectiu el reciclatge de les gandules obsoletes de les platges del Mediterrani per convertir-les en matèria prima per la fabricació d’altres productes.

Descarregar programa

Productes