Les teves gandules Balliu en perfecte estat durant tot l'any!

5 de juny de 2023

Les gandules són un element essencial per gaudir al màxim de l’estiu i del descans a l’aire lliure. Si vols garantir el seu bon funcionament i continuar gaudint del màxim confort, és important realitzar un manteniment adequat. En aquest post, t’oferirem consells pràctics per mantenir les teves gandules en òptimes condicions. Continua llegint i descobreix com cuidar les teves gandules i maximitzar-ne la vida útil!

Manteniment bàsic:
Verifica regularment la tensió adequada del teixit de les teves gandules Balliu. Assegura’t que no hi hagi àrees amb excés de tensió o massa laxes que puguin afectar la comoditat.
Comprova l’estabilitat estructural de les gandules i assegura’t que no hi hagi peces soltes o desgastades que puguin comprometre la seguretat.
Examina l’estat de les rodes i els cordons, i substitueix qualsevol peça desgastada o danyada per assegurar un funcionament correcte.

Neteja del xassís i del teixit:
De tant en tant, el teixit pot descolorir-se a causa de l’exposició a olis bronzejadors, suor, monòxid de carboni o altres causes naturals com la saba. Per minimitzar aquesta possibilitat, et recomanem netejar immediatament qualsevol contacte amb aquests agents utilitzant un raspall suau amb aigua i detergent neutre. T’oferim l’ús de netejador Deck Defender, dissenyat per a lones, tapissos i cobertes en general. Aquest netejador no conté silicones i és biodegradable. Assegura’t de rentar a fons després de netejar i evita l’ús de lleixiu o altres dissolvents.

Compra’l a la nostra Balliu Store

Substitució del teixit:
Si vols aprendre com substituir el teixit de la teva gandula, t’oferim un vídeo explicatiu que trobaràs a les nostres instruccions de manteniment. Consulta la resta de vídeos a les nostres instruccions de manteniment:

Amb aquests consells i seguint les instruccions proporcionades, podràs mantenir les teves gandules Balliu en excel·lents condicions durant tot l’any.

Gaudeix al màxim dels teus moments de descans a l’aire lliure!

ALTRES POSTS