Prepara la teva terrassa per a celebracions a l'aire lliure

14 de juny 2023

La temporada d’estiu ha arribat i amb ella l’oportunitat d’organitzar esdeveniments i festes a l’aire lliure. En aquest article, t’oferim una sèrie de consells per crear un espai exterior que s’adapti a qualsevol mena de celebració, ja sigui una trobada familiar, un sopar d’empresa o un esdeveniment privat. Continua llegint i descobreix com transformar la teva terrassa en l’espai perfecte per gaudir de moments a l’aire lliure:

Defineix el tipus de celebració:

Abans de començar a preparar la teva terrassa, és important tenir clar per a què vols utilitzar l’espai. Si estàs planejant un esdeveniment formal, on pots optar per solucions còmodes i funcionals com la nostra taula Brunei i la nostra cadira apilable Etna.

D’altra banda, si estàs organitzant una celebració informal, com un còctel, on la interacció entre els convidats és fonamental, pots considerar solucions més relaxades com el nostre sofà d’exterior Olimpia o la nostra mini-gandula Cannes. Definir el propòsit de l’espai t’ajudarà a triar el mobiliari exterior més adequat per a cada esdeveniment.

Tingues en compte el nombre de convidats:
Assegura’t de tenir en compte el nombre de convidats que esperes rebre perquè la teva terrassa tingui prou espai i seients per a tothom. Si l’espai és limitat, pots optar per solucions versàtils, com taules extensibles o taules plegables, que s’ajustin a les teves necessitats i permetin optimitzar l’espai disponible.

Crea diferents ambients:
Divideix la teva terrassa en diferents zones per facilitar la interacció entre els convidats. Pots establir una àrea de menjador, per gaudir d’un sopar o dinar, amb taules i cadires d’exterior, una zona de descans amb còmodes sofàs o gandules.

Protegeix-te de les altes temperatures:
En preparar la teva terrassa per a una celebració a l’aire lliure, és important que tinguis en compte les condicions climatològiques. Si el sol és intens, utilitza solucions de protecció solar com para-sols.

 

Seguint aquests consells, estaràs preparat per a gaudir al màxim dels teus esdeveniments a l’aire lliure.

Prepara la teva terrassa i crea moments inoblidables!

ALTRES POSTS